Wednesday، ۱۱ Mehr ۱۴۰۳
ملامین چیست؟
ملامین یک نوع رزین سینتیک بر پایهٔ فنولیک میباشد.
ملامین به دلیل دارا بودن شوک حرارتی و مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربه خوردن کاربرد و کارایی بالایی در صنایع مختلف از جمله تهیه ظروف رستورانی دارد.
آیا ظروف ملامین برای سرو غذا خطرناک هستند؟
در جواب باید گفت خیر!!!
ظروف ملامین با توجه به مواد تشکیل دهنده رزین فنولیک به همراه فرمالدهیدو کاتالیستهای مختلف ( بر پایه ارگانیک) با هم ترکیب میشوند و سپس این ترکیب در دمای بالا و تحت فشار زیاد قرار میگیرد تا با هم واکنش دهند و محصول ملامین تولید شود.
این ظروف در همه حال شرایط پایداری دارد فقط تنها بخش ماجرا طبق گزارشات بین المللی و سازمان غذا و دارو FDA در مورد ارزیابی ظروف ملامین در دمای بالای 150 درجه فارنهایت قابل استفاده نمیباشد!!!
به زبان ساده تر این ظروف در فر با دمای بالا نمیتواند مناسب باشد(جهت پخت و پز)
شستشوی ظروف ملامین در ماشین ظرفشویی به چه صورت است؟
برخلاف ظروف سرامیکی چینی و یا اوپال ظروف ملامین قابل شستشو در ماشین ظرفشویی صنعتی (بدون ریسک شکست) هستند.
مزیت های ظروف ملامین چیست؟
وزن کم و سبک
چیدمان راحت
ظاهری مدرن
دارا بودن تمام ابعاد برای انواع غذا و پیش غذا
شکست بسیار پایین معروف به ظروف نشکن
قیمت بسیار مناسب نسبت به ظروف چینی و سرامیک
تولید ایران و قابل در دسترس بودن کالا در هر زمان
شستشوی راحت در صورت عدم داشتن ماشین ظرفشویی